Post by brumsombdewoodli on Feb 5, 2022 15:55:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλούς κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Καλός. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να μαγειρέψετε κάποιο φαγητό.
Πολύ δύσκολο να ανέβεις επίπεδο και πολύ ακριβό για να προχωρήσεις.. αδιέξοδο παιχνίδι.
Η ποιότητα του Star Chef 2 είναι αξιοσημείωτη. Χαρακτηριστικά όπως η έγκαιρη λήψη παραγγελιών, η διακόσμηση του εστιατορίου σας για να το κάνετε να ξεχωρίζει… τόσες πολλές επιλογές (χαμόγελο)
Το παιχνίδι δεν θα φορτώσει
Πολλά υποσχόμενο παιχνίδι, αλλά επειδή ζω σε ένα μέρος όπου το διαδίκτυο δεν είναι αρκετά δυνατό και σταθερό, δεν μπορούσα να το παίξω και να προχωρήσω αρκετά ώστε να μπορώ να απολαύσω την εμπειρία από αυτό. Λοιπόν, θα το απεγκαταστήσω τώρα. Θα ήταν πραγματικά βολικό αν αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
Πολύ αργό στη φόρτωση. Πολύ playable απλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να φορτώσει. Δεν το έπαιξε για περισσότερο από πέντε λεπτά βαρέθηκα να περιμένω να φορτώσει
Star Chef 2: Madlavningsspil Simulation gvb
Πολύ προοδευτικό!! Όχι μόνο πολλές γυναίκες και διαφορετικοί σεφ, αλλά και το περιβάλλον του παιχνιδιού απεικονίζει μια γκέι παραλία και γκέι οικογένειες σε μια παιδική χαρά!
Το κατέβασα και το ξεκίνησα και κάθε φορά που προσπαθώ να το ανοίξω μου λέει παρακαλώ reload το παιχνίδι κάτι πήγε στραβά. Έκανα επανεκκίνηση του τηλεφώνου και κατέβασα ξανά την εφαρμογή και εξακολουθεί να λέει αυτό το σφάλμα μόλις το ανοίξω.
Stumble Guys: Multiplayer Royale ஆக்ஷன் fdzq
Πραγματικά καλό παιχνίδι αρκετά εθιστικό, αλλά πολύ δύσκολο να πάρεις νομίσματα για συσκευές και επεκτάσεις και να καταλήξεις με πολλά τραπέζια που δεν μπορούν να σερβιριστούν πρέπει να είναι λίγο πιο εύκολο.
Δοκίμασα για πρώτη φορά αυτό το παιχνίδι και είναι ωραίο που το λατρεύω
Το μάθημα του star chef 2 είναι πολύ εύκολο να το κατανοήσετε, καταλαβαίνετε αμέσως τη λειτουργία του. Συγχαρητήρια στους προγραμματιστές για μια τόσο βαθιά σκέψη
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, το μόνο πράγμα που θα πρότεινα είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να πουλήσετε πράγματα στο κατάστημα που δεν πουλάει. Αυτά είναι ήδη στο κατάστημα.
Ωραίο ευχάριστο παιχνιδι
Ήθελα πολύ να το παίξω αυτό. Αλλά μετά βίας μπήκα σε αυτό όταν το παιχνίδι άρχισε να καταρρέει και δύσκολα με άφηνε να κινηθώ
Υπέροχο παιχνίδι συνολικά. Όχι στα παιχνίδια για κινητά, αλλά υποθέτω ότι ο Satr Chef με βοηθάει να αλλάξω γνώμη Το κομμάτι της διαχείρισης εστιατορίου με ενδιαφέρει πραγματικά. Θέλω περισσότερες επιλογές για διακόσμηση όμως
Star Chef 2: Restaurant Game સિમ્યુલેશન zjkm
Είδα αυτό το παιχνίδι να διαφημίζεται στο facebook. Ουάου! Ουάου! Τι ωραίο παιχνίδι! Είναι καλύτερο από τα άλλα παιχνίδια μαγειρικής που έπαιξα και διαγράψτε το γιατί το βαριέμαι, αλλά αυτό το παιχνίδι έχει τόσες πολλές προκλήσεις! Απλώς αγαπήστε τους Masters του Chef! Τόσες πολλές ανταμοιβές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κατέβασα το παιχνίδι μόνο την περασμένη εβδομάδα και είμαι ήδη στο επίπεδο 26. Ευχαριστώ για τις ώρες που παίζετε απόλαυση σε αυτό το παιχνίδι.
Απολαμβάνω το παιχνίδι, όσο κι αν χρειάζεται πολύς χρόνος για μερικά φαγητά, τα οπωροφόρα δέντρα πρέπει να δίνουν περισσότερο και να μην χρειάζεται να κοπούν μετά από μερικές συλλογές και το κόστος κατασκευής νέας κουζίνας/αποχυμωτή είναι υπερβολικό και τα τραπέζια μένουν σε αδράνεια για πολύ περιόδους ενώ εξοικονομείτε για να φτάσετε στη νέα συνταγή για να σερβίρετε και ο Joe είναι υπέροχος, αλλά κοστίζει μετρητά που δεν παίρνουν πολλά αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερους κουλοχέρηδες για να φτιάξετε περισσότερα πιάτα
Μόλις ενημέρωσα αυτό το παιχνίδι και τώρα το επαναλαμβάνω, δεν θα έπρεπε να ενημερώνουμε κάθε δεύτερη ή τρεις μέρες
Διορθώστε το πρόβλημα στο Chef Masters. Τα κουτιά ανοίγουν αλλά δεν λαμβάνετε τίποτα. Και το ένα κουτί λέει ότι είναι πάντα γεμάτο. Έχω όλες τις πρόσφατες ενημερώσεις και έκλεισα την εφαρμογή και την επανεκκίνησα, αλλά τίποτα δεν λειτουργεί.
Μόλις άρχισε να παίζει αυτό το παιχνίδι. Είναι μια τεράστια βελτίωση στο αστέρι σεφ 1, αν και νομίζω ότι εισάγονται πάρα πολλά γρήγορα. Η πρόκληση του σεφ φαίνεται λίγο άδικη καθώς άλλοι σεφ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους και οι νέοι σεφ δεν μπορούν μέχρι το επίπεδο 27. Όλο ένα καλό νέο παιχνίδι
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Το έπαιζα κάθε μέρα από τότε που το κατέβασα. Δεν δίνει αρκετά κέρματα για τις συσκευές. Αλλά εξακολουθεί να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι.
Star Chef 2: Restaurant Game Simulasi fkx
Υπέροχο!!!!!!!
Κατέβασα αυτό το παιχνίδι σήμερα και κέρδισα τις πρώτες μου ανταμοιβές. Στην αρχή σας αφήνουν να σερβίρετε σούπα μαρουλιού στους πελάτες, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε κάποια εμπειρία στη διαχείριση του εστιατορίου σας. Το παίζω συνέχεια. Ξεκλείδωσε ήδη 5 επίπεδα και κέρδισες απώλειες νομισμάτων.
Έπαιζε καλά. Αλλά τώρα δεν θα παίζει καθόλου. Απολάμβανα το παιχνίδι αλλά σταματά και δεν θα ξαναρχίσει. Μπράβο!
Είναι πολύ αργή η αναβάθμιση 😒
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν τόσα πολλά να σε κρατήσουν απασχολημένο. Θα του έδινα 5 αστέρια αν 2 πράγματα (μέχρι στιγμής αφού παίζω μόνο μια μέρα) αλλά ο χρόνος μαγειρέματος είναι γελοίος. 15 λεπτά για κολοκυθοσαλάτα; 🙄 Επίσης, παίζω στην πρόκληση σεφ 😤 Είμαι στο επίπεδο 17 και παίζω με ppl πάνω από το επίπεδο 35. Δεν έχω μαγική βοήθεια για την πρόκληση και να χάσω. Αδικος. Κατά τα άλλα όλα καλά μέχρι στιγμής. Ty Edit: Πρέπει να κερδίσουμε χρήματα στην πρόκληση του σεφ. Όλα είναι τόσο ακριβά
Είναι εντάξει. Συμβαίνουν πολλά και είναι δύσκολο να συμβαδίσεις και να θυμάσαι τι πρέπει να εργάζεσαι μερικές φορές.
Unplayable - Παγώνει στην οθόνη Daily Quest που εμφανίζεται αμέσως μόλις φορτωθεί η εφαρμογή. Μόνο η υποστήριξη είναι στην εφαρμογή και δεν είναι δυνατή η επικοινωνία λόγω προβλήματος παγώματος.
Αυτό το παιχνίδι έχει πραγματικά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, μόλις αρχίσετε να το παίζετε, γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον. Αρχικά χρειαζόμουν μια μικρή βοήθεια για την οποία παρείχε ένα ημερολόγιο, αλλά μέσα σε λίγες ώρες πήρα το παιχνίδι. Διεκδίκησα το mystry box με μια κίνηση. Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε το παιχνίδι ακόμα περισσότερο.
Είναι παγωμένο όλη την ώρα που έπρεπε να το απεγκαταστήσω
Ενοχλητικό, δεν μπορείτε να εξυπηρετήσετε πελάτες χωρίς να δημιουργήσετε ένα νέο πιάτο
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι και άφησα όλα τα άλλα παιχνίδια, έπαιζα αυτό το παιχνίδι μέρα και νύχτα, αλλά όταν τα πράγματα άρχισαν να εξαφανίζονται, έχασα την όρεξή μου 😔
Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι διασκεδαστικό αν δεν ήταν σχεδόν αδύνατο να βγάλετε τα χρήματα που χρειάζεστε για να αγοράσετε τις συσκευές που χρειάζεστε για να κερδίσετε χρήματα. Φαύλος κύκλος. Βαρετό! Ενημέρωση: με τη νέα αναβάθμιση αυτό το παιχνίδι έχει χειροτερέψει. τώρα είναι αδύνατο να αποκτήσετε ενισχυτικά, μαγικά και εργαλεία που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Επίσης, χρειάζονται ώρες για να ολοκληρωθεί ένα προϊόν και δεν υπάρχει αρκετός χώρος για την αποθήκευση επιπλέον τροφής, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε άλλους. Είμαι σχεδόν έτοιμος να τα παρατήσω.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά θυμάμαι γιατί σταμάτησα να το παίζω τόσο πολύ. Μου αρέσει να παίζω εναντίον άλλων ανθρώπων, αλλά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ πάντα ένα ενισχυτικό. Θα έπρεπε πραγματικά να υπάρχει μια επιλογή να παίξετε εναντίον άλλων ατόμων που επίσης δεν χρησιμοποιούν ενισχυτές. Είναι εντάξει αν επιλέξετε να παίξετε εναντίον κάποιου με ενισχυτές και να μην τα χρησιμοποιήσετε, αλλά σχεδόν πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε έναν ενισχυτή περισσότερο από ό,τι είναι πιθανό ο αντίπαλός σας να τα χρησιμοποιεί. Καλή τύχη να τους κερδίσεις χωρίς ένα.
Πολύ απογοητευτικό για να κερδίσετε νομίσματα για να αποκτήσετε τους σταθμούς που χρειάζεστε. Είναι σαν να σε αναγκάζουν να ξοδέψεις χρήματα. Ξεκίνησε ένα καλό παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια τα παραπάνω έγιναν ξεκάθαρα και εμφανή.